PERSOONLIJK ADVIES?

De realiteit kun je niet veranderen, maar je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat.
– Els van Steijn

Vaders of moeders die na een scheiding het contact dreigen te verliezen met hun kind(eren) of dat al verloren zijn, kampen met gevoelens van gemis en onmacht en zitten met veel onbeantwoorde vragen.

Vaak herken je je kind niet meer, omdat dat zich plotseling boos, arrogant, afstandelijk en/of respectloos gedraagt. Je lijkt niets meer goed te kunnen doen en vraagt je af hoe je daarmee moet omgaan.

Dan is het prettig als je bij iemand terecht kunt met kennis van zaken en die jou kan helpen meer zicht te krijgen op jouw situatie. Is er sprake van (beginnende) ouderverstoting of speelt er iets anders? Welke mogelijkheden zijn er in jouw specifieke zaak?

Een luisterend oor

Mogelijk heb je alleen even behoefte aan steun of een luisterend oor van iemand die begrijpt wat je doormaakt. Of misschien heb je een concrete vraag of wil je even sparren over iets waar je tegenaan loopt.

SUPPORTSESSIE

In al dit soort situaties kun je gebruik maken van een Supportsessie. Dat is een online coachingsgesprek via beeldbellen (Whatsapp of Teams) waarin we samen onderzoeken wat er in jouw specifieke situatie speelt. Je kunt kiezen voor een sessie van een half uur of van een uur.

Het gesprek is vertrouwelijk en vrijblijvend. Vooraf stuur ik je een intakeformulier met enkele vragen over jouw situatie, zodat we de tijd tijdens het gesprek zo nuttig mogelijk kunnen besteden.

>>> Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor een Supportsessie.

COACHING

Heb je behoeft aan intensievere begeleiding, bijvoorbeeld om beter te leren omgaan met (het ondermijnende gedrag van) je ex-partner of met jouw vervreemde kind. Of ben je op zoek naar inzichten en praktische handvatten om beter om te kunnen gaan met ouderverstoting, het vertrouwen in jezelf als ouder terug te krijgen en weer regie te krijgen over je leven.

De ervaring leert dat vier coachingssessies vaak al voldoende zijn om weer verder te kunnen. De gesprekken worden online gehouden via MS Teams of Whatsapp beeldbellen. Mijn tarief is € 75,- per uur (inclusief btw).

Korting

Neem je een pakket af van vier coachingsgesprekken van een uur, dan betaal je € 275,- in plaats van € 300,-.

Heb je interesse in coaching of wil je meer informatie? Stuur me een berichtje, dan neem ik contact met je op.

WORKSHOPS

Regelmatig organiseren ik workshops voor verstoten ouders om beter te leren omgaan met ouderverstotingsproblematiek. Op een fijne locatie kom je in vertrouwelijke sfeer een hele dag samen met gelijkgestemden. Om van elkaar te leren, ervaringen te delen en om nieuwe kennis, inzichten en positieve energie op te doen. Een bijzondere en inspirerende ervaring!

>>> Kijk hier voor meer informatie en lees wat eerdere deelnemers van de workshop vinden.